Blog

Hvordan lever du autentisk ?

autentisk
¨Dit liv er som et hus der skal have et solidt fundament af værdier. Stærke vægge der sætter grænser. Et stort rum til mål & vækst, samt et tag af visioner så højt oppe at du ikke kan nå det. Visioner som trækker dig opad hele livet. Dine tanker er nøglen til at nå det du drømmer om. Lær at bruge din nøgle fuldt ud, & lås op for dit House of life¨.

Read more…

Det bio-psyko-logiske menneske.

photo-1539640038819-57bb520c7d2d

I en tid hvor vi er fragmenterede, skaber afstand imellem hinanden, indtager den moralske højborg og kommer med forslag der syntes meningsfyldte på overfladen. Så er der meget at lære i samspillet mellem mennesker, i det vi er kommet af, og stadig er.

Det bio-psyko-logiske menneske.

Med en mindful tilgang til kommunikation, og en coaching vinkel, baseret på videnskabelig evidens. Kan du åbne op for at blive en af de personer der tænker frit, nuanceret, naturligt og blive med til at skabe en sunder…

Read more…

You can do amazing things, go do it.

Banner_Anders_brogaard_coach_coaching_leader_mindset_mindfulness_meditation_entrepreneur

“The antidote for the havoc happening in the world is personal development. We must expand the hearts and minds of our children, so they act from a different place than the previous generations. To educate the children, we must expand the minds of the parents. They are the main teachers of our coming generations”

__________

Being a creative, as an entrepreneur, as a person starting a new education or career.  You might be working outside the normal evaluation system and the norm of your social gro…

Read more…

20 dårlige vaner..Lider du af dem ?

#3_Anders_brogaard_stress_coach_coaching_performance_development_inovation_life_entrepreneur

20 dårlige vaner

Der udfordrer empatien & kommunikationen mellem mennesker.

Et af de vigtigste værktøjer vi som mennesker benytter os af, er kommunikationen mellem os. Et af de vigtigste arbejdsområder for mig som coach, er at give mennesker en indsigt i hvordan de påvirker ikke kun andre, men også sig selv gennem intern & ekstern kommunikation.

Ved at give værktøjer til empatisk, mindful kommunikation, kan vi løse mange kriser både privat & på arbejdspladsen. Faktisk kan vi implementere en…

Read more…

Styrken og friheden, ligger i at forstå roden til dine følelser. 

photo-1526779259212-939e64788e3c

¨Det reaktive sind¨

Styrken og friheden, ligger i at forstå roden til dine følelser. 

Vi bliver alle følelsesmæssigt påvirkede og det er tit bestemte situationer der udløser de samme følelser gang på gang. 

Når disse situationer opstår og vi igen befinder os i følelsen som vi ikke har lyst til at være i, som vi ikke forstår roden til, så falder vi i offerrollen og projicerer udad på den person eller den situation der har trigget følelsen og dermed forstærker vi kun vanen. 

Roden til følels…

Read more…

HVORFOR JAGTEN PÅ NYDELSE GØR DIG DEPRIMERET. 

photo-1605714048976-892f6b95320e

HVORFOR JAGTEN PÅ NYDELSE GØR DIG DEPRIMERET. 

Alle levende organismer søger homeostase, den balance der er nødvendig for at overleve. Ordet er græsk og betyder stabil eller samme.

 Din krop sveder for eksempel når temperaturen stiger, og ryster (blandt andet), hvis temperaturen falder. Alt for at undgå at din kropstemperatur forlader homeostase omkring 37 grader celcius. 

Hvad har det med glæde og depression at gøre?

 I enhver situation er der udbud og efterspørgsel. I din krop og sind, som…

Read more…

Hvordan mindfulness forbedrer ledelses coaching..


Som coach kan det til tider være en opgave at få (især mandlige) klienter i højtydende stillinger, til at forstå værdien af meditation og en mindful tilgang til karrieren, hverdagen og ledelse. Det handler måske mere om et stigma og at den enkelte ikke tør at være med på noget "nyt".

Nu er meditation jo tusinder af år gammelt, men kom først rigtigt til vesten i 1960'erne. Vi har i Danmark en tendens til at skulle kunne måle og veje alt, for at det har værdi. Og jo, det kan man faktisk med meditat…

Read more…

"Selvtillid & innovation"

"Selvtillid & innovation"

 Vi har alle den samme bio-psykologiske programmering, og den er tusinder af år gammel. Der er helt grundlæggende forsvarsmekanismer i den menneskelige psyke, som kan hæmme din evne til at modtage gode idéer, kritik, forslag og i det hele taget være en bremse på modtageligheden af input udefra.

Vi holder krampagtigt fast i den ”gode” ide, og kigger kun efter hvad der kan tilføjes til ”min ide”, for det er nemmere end at trække noget fra ”min ide”. Mennesker beskytte…

Read more…

Bleskift, mørke, virus og mindfulness.


Du ved det er nu, vi er i starten af vintermørket og der lurer endnu en omgang med mundbind, usikkerhed i verdensøkonomien og alt det du ellers har at tumle med i hverdagen.

Jeg er stadig på barsel, og det at gå hjemme med en dejlig lille pige på fem måneder, kan med de ekstra udfordringer, der kommer snigende ind gennem brevsprækken ude fra verden, nemt få vintermørket til at virke ekstra deprimerende. Et bleskift bliver en opgave i stedet for at være et tegn på en sund lille pige. Den store…

Read more…

Vi sveder lidt, men kommer ikke helt ud i det yderste..

Især i denne mørke tid når vi føler modstand, så pakker vi os helt naturligt ind og søger tryghed. Det er sådan hjernen er programmeret, nemlig til overlevelse. Men i det moderne samfund er det mange gange det værste man kan gøre. Her skal vi vokse med opgaven og det gør man udenfor komfort-zonen. Der er bare en lille ting, den zone er svær at komme ud af, hvis man er alene om det.

Vi kender det fra fitness. Vi sveder lidt, men kommer ikke helt ud i det yderste hvor vi virkelig strækker vores…

Read more…