Mantra Meditation

Guidet "Mantra" meditation af Coach Anders Brogaard.

Du finder den under vores GRATIS produkter

Fokus meditation når der er tankemylder, stress eller du bare mediterer generelt.

Underlæggende Om Mantra med Delta bølger. Denne musik tilskynder til en tilstand af delta afslapning.

Delta hjernebølger er mest udbredte under dyb, drømmeløs søvn. Delta-tilstanden er en for det meste ubevidst tilstand, der er essentiel for ens fysiske, følelsesmæssige, psykologiske og åndelige velbefindende.

Mennesker, der er i stand til at opnå en tilstand af delta-afslapning gennem meditation, vil undertiden beskrive åndelige møder og ud af kropsoplevelser.

Delta tilstand er perfekt til at fremkalde dybe åndelige oplevelser, helbredelse og dyb underbevidsthed. Delta frekvens hjernebølge musik er også en fantastisk kur mod søvnløshed. Binaurale beats blev først opdaget for over 150 år siden, og deres anvendelse i hjernebølgeafspændingslyd har især været genstand for en videnskabelig forskning gennem de sidste 35 år.

Millioner af mennesker bruger musik til hjernebølgebevægelse for at forbedre deres livskvalitet og opleve dyb afslapning. Faktisk bruges hjernebølgebevægelsesteknologi nu til mere end bare meditation. Det bruges også af en række praktiserende læger og private brugere til at forbedre selvtillid, stresslindring, smertebehandling, afslapning, forbedring af koncentration og forbedring af ens søvnkvalitet.

#mindfulness #meditation #yanantin #coach #coaching #stress #søvn

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!