High-performer ?

High-performer, Lyder det her som dig?

Du har power. Du er lidenskabelig. Du er til handling. Du kender til success. Men du tørster efter noget mere... Du er på rette sted.

Coaching

Hvordan kan små ændringer skabe radikale forskelle i præstation ?                                                                                                                                                              Forskning har kun vist en 0,1% forskel mellem den genetiske sammensætning af alle mennesker. For high-performers er det de mindste skift i perspektiv, der spiller en stor rolle i evnen til at skabe success, ikke "super human" genetiske egenskaber.

 Disse små skift i perspektiv har den største effekt for dem, der allerede er tæt på eller er på topniveau.                                                                                                  Coaching er kraftfuld og virkningsfuld. Og jeg hjælper mine klienter med at lave disse små skift, der ændrer alt.

 På trods af beundring fra dem omkring dig, føles det ofte som om du ikke nogensinde har arbejdet hårdt for hvad du har opnået. Mange high-performers dømmer sig selv for at være 'dovne', det skal vi arbejde med.

 Dette ønske om at opnå succes er motiveret af dybe forpligtelser og personlige værdier. Når du ikke gør hvad du mener at være forpligtet til, er det et fingerpeg om, at der er et stærkere, konkurrerende engagement, som du ubevidst hænger fast i.

Du bliver komfortabel i den grå zone, og det vil føre til et fald i ydeevnen. Faren for en high-performer er, at din grå zone fylder meget mere end hos den gennemsnitlige person, at der er en fristelse hele tiden at underpræstere uden selv at indse, at du gør det.

 Du har en finjusteret evne til at scanne horisonten for "trusler", og denne evne til at løse problemer betyder, at du får kampgejst og energi af udfordringer.

Du har måske tendens til at undgå ting, regninger, skat, relationer der halter, cashflow osv.  indtil de ting når et problemniveau. Og så skal du kæmpe yderligere for at fokusere på langsigtede mål.

Jomere succes du har, jo større er presset for at holde trit med dette niveau af succes.Niveauetfor hvert efterfølgende projekt bliver uudholdeligt høj, fordi hver gang erdet hævettil et endnu højere niveau, baseret på resultatet af dit tidligere projekt.

 Du går glip af "sandheden". Jo højere du stiger, jo sværere kan det blive for dig at åbne opforfolk omkring dig. Og jo højere dukæmperdigop, jo sværere bliver det for folk omkring dig atsige deres mening. High-performers har ofte få mennesker i dereskreds der ervillige til at sige præcis, hvad de har brug for at høre mest.

Den største enkeltstående udfordring, du står over for som en high-performerer, at din indsats er højere end nogen omkring dig. Du spiller på et niveau, hvor de fleste mennesker ikke engang kan se, hvor meget dulaver, og du anerkender garanteret ikke dig selv for din indsats og trænger til en vision der favner dig som menneske, ikke kun det talent du er.

Hvor tror du der kan sættes ind med en coach, så din hverdag rettes mod den vision der inderst inde tjener dig bedst ?

Ring til coach Anders Brogaard på 91779247 og få en uforpligtende samtale.

 #leder #selvstændig #iværksætter #ejer #udvikling

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!