Hvilke kvinder får mest ud af coaching ?...

kvinder_coaching_coach_success_udvikling_uddannelse_fitness

Hvilke kvinder får mest ud af coaching ?...

Det var et spørgsmål jeg fik stillet, og det er nemt at svare på. Men først, hvad er det der driver lysten til at arbejde med sig selv ?

 Vi er fra naturens hånd ”programmeret” til at have nogle behov, og det grundlæggende er tryghed. Det at give, og være noget for andre er et vigtigt behov at få dækket, for at føle man har betydning i verden. Men det der driver os mennesker til at skabe fantastiske bygningsværker, opfinde og gro, ja det er netop det behov vi tit overser. Behovet for fremdrift, livslang læring og personlig vækst.

 Hvordan hænger det så sammen med hvem der får mest ud af coaching?

Det gør det fordi i samfundet i dag, er der så enormt mange valgmuligheder, og det er vi som mennesker ikke bygget til at håndtere. Vi bliver ret nemt overvældede og når det sker, ja så søger vi tilbage mod tryghed.

 (Jeg ved du tænker ”Kom nu til sagen Anders”)

 Når vi søger mod tryghed, så er det for nogle ikke coaching, men ”Lykke-industriens” feel good, rundkreds, klappe klappe lyserød kage stemning der virker tiltrækkende. En coach er der for at du skal vokse, og det ved du godt ikke sker i komfort zonen. Det sker der hvor det kræver lidt mere af dig. Mere end at sidde på en blød pude, og nynne en melodi du ikke kender, fra et land du aldrig har været i, med en kultur underviseren ikke helt har dybdegående begreb om.

 Hvem er det så der har success med coaching ?

Svaret er.. DIG !

For du er læseren her, og det betyder at du allerede ved at du har mere i dig end der hvor du er nu. Og det er absolut starten på al fremdrift, det at vide at man vil mere, ønsket om at opleve sig selv fuldt ud.

 I sidste ende, så er det dig der tør tage skridtet og acceptere at du kan og er mere.

 Livet handler om relationer og forhold. Jeg ser ikke mig selv som coach, det er blot en kort forklaring på noget der tager for meget plads på et visitkort. Jeg ser mig selv som ”Ham der er i dit ringhjørne, der ser hullerne i dit forsvar, ser de styrker du ikke selv ser. Ser mulighederne for at slå igennem og ham der altid står klar med en taburet, et glas vand og et skulderklap, når du lige skal fange pusten og være klar til næste runde. Jeg er i ringhjørnet for mennesker med så forskellige baggrunde som en kvindelige bjergbestiger, til en mandlig skuespiller, ejerledere, entreprenører og min familie. 

Vil du have en uforpligtende snak om dig, dine behov og drømme. Så ring til mig på hverdage mellem 09:00 og 15:00 på tlf 91779247 eller mail info@yanantin.eu

Jeg har Monica, vores Mindfulness Coach med på råd eller tlf, selvom hun er på barsel med vores datter Lily, der nu er 5mdr.

De bedste hilsner, Anders Brogaard. 

photo-1511632765486-a01980e01a18

#coach #coaching #mindfulness #stress #udbrændthed #vækst #fremtid 

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!