Vi sveder lidt, men kommer ikke helt ud i det yderste..

Især i denne mørke tid når vi føler modstand, så pakker vi os helt naturligt ind og søger tryghed. Det er sådan hjernen er programmeret, nemlig til overlevelse. Men i det moderne samfund er det mange gange det værste man kan gøre. Her skal vi vokse med opgaven og det gør man udenfor komfort-zonen. Der er bare en lille ting, den zone er svær at komme ud af, hvis man er alene om det.

Vi kender det fra fitness. Vi sveder lidt, men kommer ikke helt ud i det yderste hvor vi virkelig strækker vores formåen. Køber vi en time om ugen med en fitness coach, så kan vi pludselig efter en måned se en enorm fremgang, og finder det nu helt naturligt at være på et helt andet plan.

 Du vil opleve at store problemer, der har store konsekvenser, ikke altid kræver store løsninger. Det du ikke kan se til ende af, det skyldes mange gange at dit fokus er kørt fast, og en coach vil kunne skubbe dig i den rigtige retning, hvor problemerne ikke kun bliver set i rette perspektiv, men også angrebet når de opstår og forudset før de opstår. 

Vi lever generelt alt for taktisk i hverdagen. Vi kan afhjælpe rigtigt mange udfordringer i hjemmet, med karrieren, børnene og mentalt, ved at have en strategi for alle områder af livet. En strategi grundet i dine værdier og de oplevelser, følelser og mål du vil opleve.

Du er ikke alene i den kamp, kun du kan vinde. Der er en du kan få støtte fra, din coach. Jeg har stået I ringen selv, bokset mod større og stærkere modstandere. Både i bogstavelig forstand i kampsport og i overført betydning i forretning, naturen og mentalt.Forretning, naturen og kampsport er alle mere håndgribelig måder at være i kamp på, men den mentale ring, her er kampen skånselsløst ensom, fragmenteret og abstrakt.

 Om du tager et on-line forløb som Personal Performance eller vælger personlig coaching, så vil du opleve at du vokser som menneske. Du vil se verden fra et andet perspektiv og nok ret hurtigt, finde ud af at du er meget mere, du har meget mere, end der hvor du ser verden fra nu.

 Vi har lige nu plads til 4 nye i vores VIP personlig coaching hos Anders Brogaard

Personal Performance master course har vi holdt åben for de hurtige 4 der bruger koden MEMBER og får -80%.

De bedste hilsner

YANANTIN ACADEMY

 

#coach #coaching #mindfulness #stress #udbrændthed #vækst #fremtid #fitness #meditation #kursus #online

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!