FULD ADGANG TIL ALT MATERIALET
GIV MIG ADGANG NU
Retur_ret

Køber du en måned's adgang og gennemfører lektionerne uden at få noget udbytte af indholdet, så kontakt os og du får pengene retur !

Første måned handler om Flow-state, mindfulness & meditation.

Køb 1 måned nu !

36 lektioner & 12 zoom gruppesessioner.

UDLEV DIT POTENTIALE NU !


Oplev dig selv som den du virkelig er.

Alt for meget støj & unødige input præger vores hverdag. Det er svært at høre sig selv, at mærke intuitionen, tage præcise valg der er grundet i egne solide værdier. Vi sidder fast, brænder ud & længes efter noget vi ikke kan sætte ord på. Selv på toppen af karrieren kan man mærke at "det her er ikke alt jeg har at udleve".  

PERSONAL PERFORMANCE 

Kurset tager dig gennem 36 lektioner og 12 zoom gruppe opkald, dybt ind i de mest effektive & dokumenterede udviklings elementer for at du kan optimere & opleve din verden fuldt ud. Du lærer at udnytte din neurokemi til at nedsætte stress, udbrændthed & optimere din livsvitalitet, inspiration & kreativitet.  

           Flow state.   Meditation.   Mindfulness.   Menneskets udvikling.  Kommunikation.   Værdi-Vision-Mål.   Livets 3 Vigtigste Spørgsmål. Stressreduktion.  Søvn.  Nervesystemet.   Breath work. Shadow work.

Du vil i løbet af kurset se dig selv blive bedre til at skabe og opnå dine mål & visioner.   Blive mere modstandsdygtig overfor stress.  Optimere din daglige tilstand & skabe nye karriere muligheder.  Du vil se din verden på en ny klarere måde & have følelsen af at du skaber dit liv.  Opleve en stigende taknemmelighed for den du er, det du har & den fremtid du skaber. 

Platin banner

Køb kurset her

Få adgang i 1 - 3 - 6 - 12 måneder.

PERSONAL PERFORMANCE

Dette kursus er for kvinder & mænd,  udviklet af Yanantin Academy og instruktøren er Coach Anders Brogaard. Indholdet er research, erfaring & indlæring fra over 20 år's arbejde med mennesker i hele verden og den nyeste research indenfor neurobiologi & psykologisk optimering.

Dele af indholdet er med success en del af Yanantin Academy's coaching formel & andre dele har premiere i dette kursus, en rejse ind i det, som er dit sande jeg.

Mindfulness delen er blevet til under supervision af Mindfulness Coach, Monica Sofie Villaume.  


 KURSET INKLUDERER

- Uge 1 i hver måned modtager du et hovedemne, feks "Flow State" i form af en video undervisning med baggrunds viden, historie, research & øvelser.

- Uge 2 i hver måned modtager du del 2 af månedens hoved emne video eller et nyt emne.

- Uge 3 i hver måned modtager du øvelser i form af Pdf/Worksheet, samt en video der forklarer hvordan du arbejder med øvelsen.

- Uge 4 i hver måned får du adgang til et gruppe zoom opkald med Coach Anders Brogaard. Hvor emner tages op, spørgsmål kan stilles eller sendes ind på forhånd. (Bemærk at 1 time's Zoom normalt koster 1200kr)

- Du får adgang til PERSONAL PERFORMANCE eget forum, hvor du & dine medkursister kan støtte hinanden, stille spørgsmål eller arrangere live events. 

- Du har adgang til alt materialet, så længe du er medlem.

-Efter endt 12 mdr. kursus får du kursus diplom.

 


TRANSFORMATION

For at du får maksimalt udbytte af indholdet, er det lavet så du har tid til at gennemarbejde materialet. Dine gamle vaner & mønstre ændres over året, du vil gennemgå en transformation.

Vi kræver ikke af dig at du afsætter timer om dagen, vi har gjort alt forarbejdet, du skal blot læne dig ind i oplevelsen, suge til dig, udleve dine nye værktøjer & mærke glæden ved livet. Vi kan ikke gøre det for dig, men med dig. Du skal tage valget, det er dit liv & dit ansvar. Vi støtter dig i det valg, du er en af de få der tør, en af de få der ikke har givet op på at udleve dine drømme & dig selv fuldt ud.  

 

”Du kan ikke håbe på at opbygge en bedre verden uden at forbedre den enkelte. Med henblik herpå må vi hver især arbejde for egen forbedring og samtidig dele et generelt ansvar for hele menneskeheden, idet vores særlige pligt er at hjælpe dem, som vi mener, vi kan være mest nyttige for.”   -Marie Curie, fysiker og kemiker. 


 

Anders Brogaard / Leder & Performance Coach / Yanantin Academy.

"Don't Fear Your Mountains"

EN INVESTERING I DIG