KONTAKT NU

Jeg er specialiseret i at hjælpe mennesker & virksomheder til bæredygtig performance, større arbejdesglæde & en mindre stresset men fokuseret hverdag. Gennem personlig ledelse, opbygning af grundværdier & ved at fjerne mentale blokeringer, opnår vi større livsglæde, finder vores stemme & lærer at tage fuldt ejerskab over vores autentiske vej i karriere & privatliv. 

HVAD ER COACHING
Lever du dit absolut bedste liv lige nu.

 Eller tilpasser du dig?

 Performer du i alle dimensioner af dit liv.

 Eller overskrider du egne grænser & lever efter andres værdier?

 Lever du i fuldstændig klarhed over, hvem du er, og hvad du vil.

 Eller jagter du andres vision om succes?

 Der er en ting, du ikke må gå på kompromis med, det er dit liv. Der er ingen ekstra chancer, der ikke mulighed for en ommer. Der er kun nu!

Personlig performance er designet til at finde din afbalancerede succes, din high-performance bæredygtighed. Den ultimative autentiske udgave af dig selv.

 Det liv du vågner op til hver dag & er taknemmelig for. Det liv du vil se tilbage på & være stolt over, uden at være nedslidt mentalt, kreativt udbrændt & stresset.

 Med coaching kan du skabe det naturligt, flydende & autentisk.

  -Anders Brogaard

WORKSHOP med Anders Brogaard

 DIT PERSONLIGE COACHING FORLØB

Vi har alle brug for en der kan se de talenter eller begrænsende overbevisninger, der holder os tilbage fra at yde optimalt i balance.

Som menneske er det primusmotor at holde de mentale hjul smurt. At finde skjulte talenter, fokusere og udvikle de stærke sider, identificere svage sider og enten styrke dem eller uddelegere opgaven.

-Vi arbejder med det der begrænser dig i at opnå dine mål.

-Du vil blive udfordret på dine overbevisninger & det du mentalt har samlet op gennem livet. 

-I sessionerne får du både coachende spørgsmål, reflekterende værktøjer, samt opgaver så du kan coache dig selv.

-Du vil lære mindfulness & meditationens værdier, samt basis indsigt i disse værktøjer.

-Du bestemmer hvad dit mål er, vi ændrer det gerne som du opnår større & større indsigt i dig selv.

Eksempler på hvad vi arbejder med kunne være indre ro & balance, mindre stress, bedre kommunikation med dig selv & andre, finde styrker, arbejde med svagheder, klarlægge dine grundværdier & lave en livs vision, skabe klare mål & vejen dertil.

Generelt kan man sige at vi skaber klarhed & værdi, også der hvor du lige nu ikke er klar over at der er en værdi. 

 

Ring nu på 91779247 & få klarlagt hvad coaching kan gøre for dig.

 

Web2_cover_coach_anders_brogaard_coaching

¨En betroet rådgiver, en person der har din ryg. En der støtter dig i at opnå de resultater, du vil skabe. Den person som udfordrer og udforsker din mentale evne til innovation og performance sammen med dig. Alt sammen med en afbalanceret personlig tilgang.  Ledere, der har varig succes ved at balance er nøglen, og at finde den er uvurderlig. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle dig og trives personligt og professionelt. Sammen sætter vi rammerne for dine behov, forventninger og mål.

 Du er den der bestiger dit eget bjerg af succes. Som din coach er jeg bjergguiden, der fra en anden position kan hjælpe dig med at få nyt perspektiv i at vælge din vej og navigere de mange udfordringer, du vil støde ind i, på din vej til toppen.¨

-Anders Brogaard


COACHING ONE-ONE

Personlig one-one coaching er din fortrolige mulighed for at udvikle dig selv i dit tempo.

Sessionerne varer 1 time eller efter aftale. Vi mødes on-line, over mobil, i København eller efter aftale.

Nogle gange har vi brug for at coaching foregår derhjemme, på arbejdet eller hvor behovet måtte opstå. Derfor bruger vi alle kommunikations muligheder for at støtte dig hvor du har brug for det.

Ring 91779247 og hør mere.


SPEED DIAL COACH

Speed dial coach er et tilbud for dig der allerede er i et coaching forløb.

Sessionerne varer 20min over telefon.

Står du i en presset situation, eller skal tage en stor beslutning, måske vil du dele en tanke der er vigtig for dig,  så er din coach på speed dial. 

Ring 91779247 og hør mere.


ALL INCLUSIVE COACHING

Den omfattende pakke til mænd & kvinder, der vil have den dybe selvindsigt & maksimal resultat.

-Vi starter med en intro samtale på 30min. via Zoom eller telefon.

-10 personlige coaching sessioner via Zoom eller i København. (Anden lokation, pris efter aftale)

-Worksheets på PDF & session opsamling via e-mail.

-Life planner handlingsplan udarbejdet specielt til dig.

-Meditationer & Mindfulness øvelser.

-Afsluttende opfølgende samtale, 1 md. efter sidste session.

Ring 91779247 og hør mere.

  

WORKSHOP med Anders Brogaard
Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)
male_coach_coaching_leder_business_selvstændig_entrepreneur_danmark_udvikling

“-Anders blends the knowledge he’s gained through a rich life, his intrinsically positive attitude and zest for life, to create a truly unique and engaging coaching experience.”

Photographer & Film-maker.

Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)
male_coach_coaching_leder_business_selvstændig_entrepreneur_danmark_udvikling

“En helt unik evne til at fjerne støjen og komme ind til kernen af problemstillingen. Anders Brogaard's store internationale erfaring, via en lang karriere i medie verdenen, gør ham istand til at sætte sig ind i min verden som kunstner, og guide i forretning og kreativitet.”

Musiker, Skuespiller

Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)
male_coach_coaching_leder_business_selvstændig_entrepreneur_danmark_udvikling

“-You will always be one of the biggest sources of inspiration in my life and career. ”

Founder

BOOK DIN COACHING IDAG
Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)

“-Den sparkede røv! Jeg fik drejet fokus i min virksomhed, til det jeg drømmer om.
Begrænset af offerrolle og gamle overbevisninger der sad fast. Jeg kunne ikke komme ikke videre før jeg idag fik vendt mit fokus. Jeg fik sat mine priser op til den faktiske værdi.
Udover at blive mødt i det jeg rent faktiske havde behov for, blev jeg også mødt af empati og følte mig set. ”

Mind & Body practitioner, Mentor, Kropsterapeut

Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)
male_coach_coaching_leder_business_selvstændig_entrepreneur_danmark_udvikling

“-When life throws you challenges, Anders helps you identify solutions that are already in front of you. Simplicity and effectiveness is something that he lives and teaches! A great Asset to have on your side.”

Speaker, Author, Coach

Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)
male_coach_coaching_leder_business_selvstændig_entrepreneur_danmark_udvikling

“-Alt blev nemmere at håndtere, det hele stod klarere. Du føler dig så sikker og i gode hænder, Anders er så behagelig og nem at tale med. Jeg havde ingen ide om hvor meget coaching kunne flytte mig. De umulige drømme er nu opnåelige."”

Skuespiller

YANANTIN ACADEMY

“ "-Min forestående bjergekspedition til Himalaya er mit livs største til dato. Anders har spillet en stor rolle for min evne til at visualisere denne udfordring. Jeg havde forvirring i min krop, Anders og jeg fik sammen kortlagt hvad det handlede om, og det har givet mig den nødvendige ro inden afrejse. Derudover gav Anders mig nogen fantastiske og simple teknikker til meditation, dem har jeg med glæde brugt flittigt siden. Al tak til Anders for en udviklende og nærværende oplevelse."”

Bjergbestiger & Arkitekt

Coach Anders Brogaard.

Anders Brogaard har gennem et 49 år langt liv samlet materialerne til at bygge systemet ¨House of life¨. Udviklet, testet, genskabt, testet igen og igen.

Udover selv at blive coachet af erfarne indenfor ledelse, formidling & spiritualitet, har Anders gennem 20 år studeret verdens bedste coaches & psykologer såsom Tony Robbins, Bob Proctor, Brendon Burchard, Carl Jung & andre.

Coaching modellen er baseret på 60 års videnskabeligt afprøvede metoder i psykologien, den kaldes også meta-kognitiv coaching. Tilgangen er bygget på princippet om "disjointed learning", hvor enhver information registreres, overvejes og indsættes i programmet efter behov. Selv hvad vi er mest imod, kan lære os noget, og derfor er denne coaching en flydende formel, der er tilpasset individet.

Med certifikat i "Lifecoaching" fra "The Academy of Modern Applied Psychology" kurser på Evercoach og Mindvalley, inklusive de nyeste "Coaching businesses" & ¨Negotiations¨ by Black Swan Group, NLP & hypnoterapi, er Anders bredt rustet til at arbejde som din coach.

Anders Brogaard’s erhvervsbaggrund er bygget op over 30 år med ledelse, iværksætteri og i arbejdet med mennesker. Anders startede med et voksenpædagogisk grunduddannelseskursus og fik smag for lederskab gennem en sergentuddannelse i militærpolitiet. Anders har en lang succesfuld karriere i øverste lag af medieverdenen som leverandør til nogle af verdens førende brands, hvoraf 13 år er tilbragt i L.A, Barcelona, London & er nu bosat i København med sin familie.

Ring til Anders på 91779247 & få mere information om eventet.

Medie klienter nuværende & tidligere, har blandt andet omfattet følgende:

fashion_photo_photographer