BOOK COACHING

ER DU KLAR TIL AT LEVE DIT POTENTIALE.

”Heltens rejse” er beskrivelsen af, hvordan vi oplever kriser og gennemgår personlig forandring igennem udfordringer. Det er rejsen hvor vi modnes, vokser som mennesker og udvider bevidstheden om selvet og verden omkring os.

I ”Heltens rejse” er der altid et kritisk øjeblik, hvor heltens livsbane ændres. Dette øjeblik er når helten møder mentoren.

 Via sin mentor får helten klarhed og skaber sin vision, sætter mål, finder sine grundværdier, skaber tillid til egne evner og får indsigt i hvor fremtidens faldgrubber og udfordringer måske kan dukke op, på vejen til det at leve sit fulde potentiale.

 Coaching er den moderne mentor og du er helten.

Coaching er din genvej i et stigende komplekst samfund, til at finde din vision i livet, baseret på dine kerne værdier.  Jeg forstår dit ønske om at være dit bedste selv, at leve fuldt ud, stræbe efter dine drømme og sætte fantastiske mål for dig og din familie.

Din vision er min mission og ved at hjælpe dig til at følge din vej, følger jeg min.

ANDERS BROGAARD

HVAD ER COACHING

 "-Min forestående bjergekspedition til Himalaya er mit livs største til dato. Anders har spillet en stor rolle for min evne til at visualisere denne udfordring. Jeg havde forvirring i min krop, Anders og jeg fik sammen kortlagt hvad det handlede om, og det har givet mig den nødvendige ro inden afrejse. Derudover gav Anders mig nogen fantastiske og simple teknikker til meditation, dem har jeg med glæde brugt flittigt siden. Al tak til Anders for en udviklende og nærværende oplevelse."    Kiki Kornerup, Bjergbestiger & Arkitekt. 

YANANTIN ACADEMY

“-You will always be one of the biggest sources of inspiration in my life and career. ”

Founder

YANANTIN ACADEMY

“-Anders blends the knowledge he’s gained through a rich life, his intrinsically positive attitude and zest for life, to create a truly unique and engaging coaching experience.”

Photographer & Film-maker.

YANANTIN ACADEMY

“-Alt blev nemmere at håndtere, det hele stod klarere. Du føler dig så sikker og i gode hænder, Anders er så behagelig og nem at tale med. Jeg havde ingen ide om hvor meget coaching kunne flytte mig. De umulige drømme er nu opnåelige."”

Skuespiller

YANANTIN ACADEMY

“-When life throws you challenges, Anders helps you identify solutions that are already in front of you. Simplicity and effectiveness is something that he lives and teaches! A great Asset to have on your side.”

Speaker, Author, Coach

YANANTIN ACADEMY

“En helt unik evne til at fjerne støjen og komme ind til kernen af problemstillingen. Anders Brogaard's store internationale erfaring, via en lang karriere i medie verdenen, gør ham istand til at sætte sig ind i min verden som kunstner, og guide i forretning og kreativitet.”

Musiker, Skuespiller

-Få klare mål.       -Flere success oplevelser.       -Gang i karrieren.       -En livslang strategi.     -Oplev dig selv fuldt ud.

VÆRDIER

Klare værdier skaber et urokkeligt personligt fundament.

PERSONAL PERFORMANCE PLAN

En vision for livet, fastsatte mål og implementering af gode vaner, skaber success.

KOMMUNIKATION

Din indre dialog, fordybelsen i dit selv, skaber god ekstern kommunikation og resultater. 

BOOK DIN COACHING IDAG

PERSONAL  PERFORMANCE  PLAN

Vi har alle brug for en træner der kan se de talenter eller begrænsende overbevisninger, der holder os tilbage fra at yde optimalt i balance. Som leder, selvstændig og menneske er det primusmotor at holde de mentale hjul smurt. At finde skjulte talenter, fokusere og udvikle de stærke sider, identificere svage sider og enten styrke dem eller uddelegere opgaven. Udarbejde en fremtidsplan for personlig udvikling på alle planer og bygge en solid værdi platform at stå på, når der rækkes ud efter højt liggende visioner. Du er som leder din virksomheds stærkeste led, og det svageste hvis du ikke optimerer dig selv, i takt med tiden og virksomhedens vækst.

Coachens rolle er at flytte dig fra hvor du er nu, til hvor du optimalt kan komme hen som person, og kontinuerligt flytte dig fremad med personlig udvikling og optimal virksomheds vækst. Udvide din mentale kapacitet til at være innovativ såvel privat som i arbejde.

HVAD KOSTER DET

Man kan ikke prissætte sine drømme, men vi har prøvet.

INTRO

1200.-

Første session

INDSIGT

4000.-

3 sessioner

DYBDE

7700.-

6 sessioner

VIP

14.500.-

12 sessioner

Firma

Pris efter tilbud  

ON-LINE FORLØB


Oplev dig selv som den du virkelig er.

Alt for meget støj & unødige input præger vores hverdag. Det er svært at høre sig selv, at mærke intuitionen, tage hurtige præcise valg der er grundet i egne solide værdier. Vi sidder fast, brænder ud & længes efter noget vi ikke kan sætte ord på. Selv på toppen af karrieren kan man mærke at "det her er ikke alt jeg har at udleve".  

PERSONAL PERFORMANCE 

Kurset tager dig dybt ind i de mest effektive & dokumenterede udviklings elementer for at du kan optimere & opleve din verden fuldt ud. Du lærer at udnytte din neurokemi til at nedsætte stress, udbrændthed & optimere din livsvitalitet, inspiration & kreativitet.  

           Flow state.   Meditation.   Mindfulness.   Menneskets udvikling.  Kommunikation.   Værdi-Vision-Mål.   Livets 3 Vigtigste Spørgsmål. Stressreduktion.   Søvn.   Nervesystemet.   Breathwork.

                                                                                               Du har power. Du er lidenskabelig. Du er til handling. Du kender til success. Men du tørster efter noget mere... Du er på rette sted. 

Coaching er kraftfuld og virkningsfuld.  

Jeg hjælper dig  med at lave de små skift, der ændrer alt.

Coach Anders Brogaard.

Jeg kender til det at være perfektionist. Hvordan dette  karaktertræk kan skabe enorme problemer i form af forsinkelser, overspringshandlinger og personlig kritik af sine egne præstationer. Perfektionisme er ikke en styrke, vi skal vende det til optimalisering, hvor vi accepterer at verden er i konstant forandring & perfekt ikke reelt findes. Der hvor jeg bruger optimalisering er til altid at undersøge, lære, teste og udvikle mit faglige og personlige univers, så jeg er bedst muligt rustet til at coache klienter samt alle dem omkring mig. Min hemmelighed er, at jeg som mange andre high-performers i lang tid kunne virke sikker udenpå og være stærk i min ledelsesstil, men inderst inde, der følte jeg at det aldrig var nok det jeg skabte, at andre nåede mere og kunne mere end jeg. Denne oplevelse af ikke at slå til overfor mig selv, det at føle mig fejlplaceret, både karrieremæssigt, men også menneskeligt, i form af den gruppe af personer jeg omgav mig med. Det gav mig indsigten og lysten til at finde disse udfordringer hos andre og arbejde med dem, for selv high-performers, så magtfulde og succesfulde som de må virke for alle andre, de har også brug for en sparringspartner der holder dem op på og finder deres inderste værdier og visioner.

Min coaching baggrund er bygget op over 20 års ledelse, iværksætteri og arbejde med mennesker. Jeg startede med et voksen pædagogisk grunduddannelseskursus og fik en smag for lederskab gennem en sergentuddannelse i militærpolitiet. Som fotograf var jeg i mit første job, leder af fotografafdelingen i et firma, som jeg efter 2 1/2 års success, forlod for at starte mit eget studie. To år efter opstart, flyttede jeg til London og begyndte på en international karriere, som gav mig mange oplevelser og indsigt i de forskellige kulturer og menneskelige typer. Som fotograf og filmskaber har jeg brugt coaching i ledelse, og det var med et kursus i "lifecoaching" fra "The Academy of Modern Applied Psychology" og senere kurser på Evercoach og Mindvalley, inklusive det nyeste "Coaching businesses", jeg besluttede at åbne coaching og kurser for enkeltpersoner såvel som virksomheder.

Min  coaching er baseret på 60 års videnskabeligt afprøvede metoder i psykologien, den kaldes også meta-kognitiv coaching. Vi bruger meditationsøvelser til afslapning og visualisering, naturen som en fokuserende og kreativ kraft med referencer til kvantefysik, der beskriver alt som energi. Min coaching er bygget på princippet om "disjointed learning", hvor enhver information registreres, overvejes og indsættes i programmet efter behov. Selv hvad vi er mest imod, kan lære os noget, og derfor er denne coaching en flydende formel, der er tilpasset individet. Coaching er for dig, der er klar til at dykke ned i dig selv og arbejde med mulige blokeringer - hvad der står i vejen for, at du kan leve dit liv fuldt ud og finde ud af, om dine værdier og mål fungerer for eller imod dit sande selv. 

Du skal være forberedt på at arbejde med dig selv, for det er i dig, svarene findes. Jeg er din guide, der kan give dig værktøjerne til at finde, udvikle og nå dine drømme.