¨HOUSE OF LIFE¨

Visualiser det du virkelig ønsker på alle niveauer af dit liv. Design dit indre drømme billede & få det ud i livet.

 

På denne workshop kommer du til at tage et ærligt, dybt kig ind i dig selv & udforske hvad der kræves, for at du kan designe bæredygtig, afbalanceret succes i enhver dimension af dit liv. Dine værdier, dine mål, det autentiske dig.


Anders Brogaard, International modefotograf  med 25 års erfaring. Specialiseret i high-performance coaching & personligt lederskab. Founder af  ¨House of life¨systemet.  

Fredag d. 20 Januar 2023. Charlottehaven 2100 København Ø

RING 91779247 for info.

Første event i Danmark !

BOOK MIN PLADS I DAG
Coach_house_of_life_presenter_teacher_transformational_speaker
BOOK MIN PLADS I DAG

¨HOUSE OF LIFE¨

Fredag d. 20 Januar 2023. Charlottehaven 2100 København Ø

RING 91779247 for info.

FØRSTE EVENT I DANMARK !

Hvorfor du har brug for at kende dit autentiske selv. Og hvorfor du har brug for det nu!

Om du er ansat high performer, ejerleder, entrepreneur, virksomheds leder eller  leder af dit eget liv, så er denne dag for dig. 

Lever du dit absolut bedste liv lige nu.

 Eller tilpasser du dig? (Lever i en andens House of life).

 Performer du i alle dimensioner af dit liv.

 Eller overskrider du egne grænser & lever efter andres værdier?

 Lever du i fuldstændig klarhed over, hvem du er, og hvad du vil.

 Eller jagter du andres vision om succes?

 Der er en ting, du ikke må gå på kompromis med, det er dit liv. Der er ingen ekstra chancer, der ikke mulighed for en ommer. Der er kun nu!

 House of life er designet til at finde din afbalancerede succes, din highperformance bæredygtighed. Den ultimative autentiske udgave af dig selv.

 Det liv du vågner op til hver dag & er taknemmelig for. Det liv du vil se tilbage på & være stolt over, uden at være nedslidt mentalt, kreativt udbrændt & stresset.

 Med House of life kan du skabe det naturligt, flydende & autentisk.

Du kommer hjem fra denne workshop med de værktøjer og den indsigt, du har brug for til at fortsætte dit House of life arbejde. Andre skal ikke diktere, hvad der har værdi for dig,  du skal have total kontrol over din livshistorie og have friheden til at opnå succes og lykke på egne helt autentiske betingelser.  

¨Dit liv er som et hus der skal have et solidt fundament af værdier. Stærke vægge der sætter grænser. Et stort rum til mål & vækst, samt et tag af visioner så højt oppe at du ikke kan nå det, som trækker dig opad hele livet. Dine tanker er nøglen til at nå det du drømmer om. Lær at bruge din nøgle fuldt ud, lås op for magien & byg dit ¨House of life¨ 

 

BOOK MIN PLADS I DAG
anders_brogaard_coach_coaching_østerbro_københaven_hr_ledelse_personlig_udvikling_mental_meditation_kursus_workshop

¨House of life¨ testet og udviklet over et halvt liv.

Anders Brogaard’s erhvervsbaggrund er bygget op over 30 år med ledelse, iværksætteri og i arbejdet med mennesker. Anders startede med et voksenpædagogisk grunduddannelseskursus og fik smag for lederskab gennem en sergentuddannelse i militærpolitiet. Anders har en lang succesfuld karriere i øverste lag af medieverdenen som leverandør til nogle af verdens førende brands, hvoraf 13 år er tilbragt i L.A, Barcelona, London & nu København.

Medie kunderne har blandt andet været Vogue, Elle, Marie Claire, Harpers Bazaar, CNN, CNN Asia, RTL5, Channel 5, TV-2, Nordisk Film TV, Netflix, Viasat, Gucci Jewellery, Canon, Fjällräven, Lowe Alpine, Sea Shepherd, Bestseller, Only, Jack & Jones, Vero Moda, Neo Noir, Pandora, Lego, Nykredit, Oersted, LM Windpower, Rockwool, og mange andre.

Udover selv at blive coachet af erfarne indenfor ledelse, formidling & spiritualitet, har Anders gennem 20 år studeret verdens bedste coaches & psykologer såsom Tony Robbins, Bob Proctor, Brendon Burchard, Carl Jung & andre.

Med certifikat i "Lifecoaching" fra "The Academy of Modern Applied Psychology" kurser på Evercoach og Mindvalley, inklusive de nyeste "Coaching businesses" & ¨Negotiations¨ by Black Swan Group, NLP & hypnoterapi, er Anders bredt rustet til at arbejde som din coach.

   Coaching

Ring til Anders på 91779247 & få mere information om eventet.

BOOK MIN PLADS I DAG
 • Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)

  “-Den sparkede røv! Jeg fik drejet fokus i min virksomhed, til det jeg drømmer om.
  Begrænset af offerrolle og gamle overbevisninger der sad fast. Jeg kunne ikke komme ikke videre før jeg idag fik vendt mit fokus. Jeg fik sat mine priser op til den faktiske værdi.
  Udover at blive mødt i det jeg rent faktiske havde behov for, blev jeg også mødt af empati og følte mig set. ”

  Mind & Body practitioner, Mentor, Kropsterapeut

 • Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)

  “-When life throws you challenges, Anders helps you identify solutions that are already in front of you. Simplicity and effectiveness is something that he lives and teaches! A great Asset to have on your side.”

  Speaker, Author, Coach

 • Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)

  “-Alt blev nemmere at håndtere, det hele stod klarere. Du føler dig så sikker og i gode hænder, Anders er så behagelig og nem at tale med. Jeg havde ingen ide om hvor meget coaching kunne flytte mig. De umulige drømme er nu opnåelige."”

  Skuespiller

 • YANANTIN ACADEMY

  “ "-Min forestående bjergekspedition til Himalaya er mit livs største til dato. Anders har spillet en stor rolle for min evne til at visualisere denne udfordring. Jeg havde forvirring i min krop, Anders og jeg fik sammen kortlagt hvad det handlede om, og det har givet mig den nødvendige ro inden afrejse. Derudover gav Anders mig nogen fantastiske og simple teknikker til meditation, dem har jeg med glæde brugt flittigt siden. Al tak til Anders for en udviklende og nærværende oplevelse."”

  Bjergbestiger & Arkitekt

BOOK MIN PLADS I DAG
4 timer workshop
en investering
i resten
af dit liv
Hvem skal du blive
for at nå dine drømme
 • Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)

  “-Anders blends the knowledge he’s gained through a rich life, his intrinsically positive attitude and zest for life, to create a truly unique and engaging coaching experience.”

  Photographer & Film-maker.

 • Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)

  “En helt unik evne til at fjerne støjen og komme ind til kernen af problemstillingen. Anders Brogaard's store internationale erfaring, via en lang karriere i medie verdenen, gør ham istand til at sætte sig ind i min verden som kunstner, og guide i forretning og kreativitet.”

  Musiker, Skuespiller

 • Coaching med Anders Brogaard DKK 1,600.00 (including 25% moms)

  “-You will always be one of the biggest sources of inspiration in my life and career. ”

  Founder

Det at være high performer har faldgrubber. Det at køre på højeste klinge mentalt & fysisk kan koste dyrt, hvis du ikke er opmærksom på at finde balance & en bæredygtig retning for dit liv som helhed.

Lev dit liv autentisk,  skabende, med indsigt & livslang udvikling 

På dagen lærer Anders dig bl.a. følgende:

- Hvad der skal til for at bygge & videreudvikle ¨House of life¨.

- Hvordan kan du udvikle & revidere autentiske personlige grundværdier.

- Skrive din vision for fremtiden, der kan udvikles livet igennem.

- Skabe mål & vide om de er de rette for dig.

- Finde & sætte dine grænser, eksternt & internt.

- Hvordan kommunikerer du mere effektivt for at udvikle dig.

- Hvilke personlighedstræk skal du slippe for at komme videre.

- Hvordan kan du ændre fremtiden ved at se din fortid anderledes.

- Lær at afdække udfordrede områder i dit liv & skab fremdrift.

- Hvordan skaber man innovation gennem visualisering & meditation.

- Hvad er dit livs ¨WHY?¨
- Gennem visualisering & coaching-øvelser kan vi identificere handlemønstre & tanker, som ikke tjener dig & ubevidst stikker en kæp i det hjul, du skal bruge til at skabe udvikling.  Du forstår måske ikke hvorfor du ikke rammer dine mål, hvorfor der gang på gang er brud i forhold & karriere, hvorfor du ikke kan finde rytmen & skabe dit liv i den retning du inderst inde drømmer om.

- Du vil opleve langt mere selvsikkerhed når der skal tages beslutninger, når du skal fremlægge ideer for andre & finde dig selv til rette i ukendte situationer. Det kan være på arbejdet, en ide-pitch til investorer, hverdagen med børn, overfor dig selv & alle steder i livet, hvor ro & retning er afgørende.

- Du vil få nye perspektiver på det at kommunikere dine ønsker & gå ind i hverdagens forhandlinger & konfrontationer, uden at føle dig utilpas. Forstå hvorfor gnidninger er okay, bare man frigiver energien igen.

- Slip af med følelsen af at køre retningsløst gennem livet med beskrivelsen af den vision, der trækker dig fremad, opad & ind i højere spirituelle personlighedsændringer. Undgå at tabe momentum, når et mål er nået & du står uden noget nyt at sigte efter.

- Tag et fysisk værktøj med dig hjem, i form af dagens kompendium.  Det kan du bygge videre på når du udvikler dig livet igennem.

- Få indsigt i meditation & visualisering, de mest kreative værktøjer mennesket besidder, men kun få udnytter fuldt ud. Du har et magisk værktøj, der fortjener at blive sluppet fri.

- Lyt til transformerende historier fra foredraget ¨I SKYGGEN AF SUCCES¨

Få mere information

BOOK MIN PLADS I DAG
JEG ER KLAR TIL AT LEVE AUTENTISK