Mindfulness er den grundlæggende menneskelige evne til at være fuldt til stede, med opmærksom på, hvor vi er, og hvad vi laver, og ikke være alt for reaktive eller overvældet af, hvad der foregår omkring os.

Uanset hvor langt vi driver væk, er mindfulness der for at guide os tilbage til, hvor vi er, og hvad vi laver og føler. Hvis du vil vide, hvad mindfulness er, er det bedst at praktisere det selv.

Mindfulness er en kvalitet, som ethvert menneske allerede har, det er ikke noget, du skal trylle frem, du skal bare lære at få adgang til det.

Når vi er opmærksomme, reducerer vi stress, forbedrer ydeevne, får indsigt og bevidsthed ved at observere vores eget sind. Desuden øges vores opmærksomhed på andres velbefindende.

Mindfulness-meditation giver os et frirum i vores liv, hvor vi kan nulstille dømmekraft og frigøre vores naturlige nysgerrighed og styrke vores oplevelse med varme og venlighed - over for os selv og andre.

Mindfulness er kendt for os, fordi det er, hvad vi allerede gør, hvordan vi allerede er. Vi har allerede kapaciteten til at være til stede, og det kræver ikke, at vi ændrer, hvem vi er. Vi kan dyrke disse medfødte kvaliteter med enkle fremgangsmåder, der er videnskabeligt demonstreres til gavn for os selv, vores kære, vores venner og naboer, de mennesker, vi arbejder med, og de institutioner og organisationer, vi deltager i.

Mindfulness er mere end bare en praksis. Det er en måde at leve på. Det bringer bevidsthed og omsorg i alt, hvad vi gør - og det reducerer unødvendigt stress. Selv lidt gør vores liv bedre. Det er evidensbaseret. Både videnskab og erfaring viser dets positive fordele for vores helbred, lykke, arbejde og forhold.

Når vi håndterer vores verdens stigende kompleksitet og usikkerhed, kan opmærksomhed føre os til effektive, modstandsdygtige og direkte svar på tilsyneladende uforsonlige problemer.

 

BOOK DIN SESSION IDAG